Българин с разстърващ пост за Ковид: Биех се в гърдите, че не вярвам в такива измишльотини и простотии... А сега!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Българин с разстърващ пост за Ковид: Биех се в гърдите, че не вярвам в такива измишльотини и простотии... А сега!
18938
 Българин с разстърващ пост за Ковид: Биех се в гърдите, че не вярвам в такива измишльотини и простотии... А сега!

Млад мъж от Горна Оряховица с разстърващ пост за Ковид от болницата. Кико Димитров си призна, че изобщо не е вярвал в твърденията за коронавируса и сега съжалява.

Ето неговия разказ без редакторска намеса:

Кико Димитров
25 ноември в 10:56 ч.

·
И каква стана тя ? Лежа в болницата с положителен тест за Ковид - 19 , с двустранна бронхо пневмония , защото когато хората ни предупреждаваха и създаваха безопасни мерки за да се спре този вирус , аз гледах на нещата от високо и високомерно... как , нали се биех в гърдите , че не вярвам в такива измишльотини и простотии . Гордо даже заявявах , че всичко е една лъжа и се присмивах на всичко това .
 

Е , сега не ми е никак смешно , ама никак ! Защото разбрах , че вирусът го има и е доста коварен и опасен . Никога през живота си не съм боледувал толкова тежко , камо ли да съм имал пневмония , камо ли двустранна бронхо пневмония . Чувството не е никак приятно . Всичките тези симптоми , които ги иброяваха разни професори и доктори са верни . За няколко дена , може да се каже , че преминах през нещо ужасно : недостиг на кислород , силна кашлица , повръщане на някаква бяла слуз , отпадналост , замаяност , болки в гърдите и гърба и т. н. , слава богу сега съм малко по - добре !
 

Всеки , който ме познава малко или много , знае колко здрав бях , много рядко боледувах . Това направо дойде , като гръм от ясно небе !
Искам да кажа на всеки един , който е имал контакт с мен , през последните 7-10 дена , да си направи задължителен тест . Също така искам и да се извиня на всеки такъв , просто не съм знаел !
И който си мисли , че няма такъв вирус или се мисли за недосегаем и че той ще се размине , ще му пожелая само успех , защото няма такъв човек , всеки ще го изкара , въпросът е как ще протече при всеки 

 

Подкрепям мерките на правителството , защото видях хора , как не могат да дишат дори и с кислородна маска , защото наистина няма свободни легла в болниците , всичко е пълно . Защото докторите , лекари , сестри , санитари всичко кара на последни сили , само и само да лекуват хората !
По - добре да сме заедно по празниците , макар и с малко което имаме да сложим на масата , отколкото да сме по болниците или не дай боже...
Спазвайте ш*баните мерки и всичко ще е ок. Бъдете здрави !

 

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft