Българска лекарка грабна короната на един от най-престижните конкурси в САЩ (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Българска лекарка грабна короната на един от най-престижните конкурси в САЩ (Снимки):
1780
Източник: actualno.com
Българска лекарка грабна короната на един от най-престижните конкурси в САЩ (Снимки):

Най-щастливата новина за нас долетя от САЩ. Д-р Полина Паньова , "Мисис България Transcontinental 2018", преди часове спечели отличието " Mrs Transcontinental 2019 "!

Нашата красавица завоюва короната в Атланта, щата Джорджия.

Мисис Трансконтинентъл

"Благодаря на всички за поздравленията, плача от радост в момента, не зная дали можете да си представите какво се крие зад красивата усмивка и перфектния външен вид! Това е само обвивката, но животът ми никога не е бил лесен, всяка постигната цел е следствие на упорит труд, дори и тази, никой от вас не може и да предположи какво съм преживяла, защото не говоря за това! Благодаря на България, благодаря на целия свят за доверието и вярата в мен! Много предстои за България и света.

Имам много глобални проекти, които тепърва ще имам възможността да реализирам! Не красотата ще спаси света, а красотата и интелекта ще спасят света! Благодаря на Бог за всички изпитания, които ми даде и прецени, че са за мен, беше ми много трудно, но благодаря на себе си, благодаря на сестра ми, Gabriela Tasiro която е моята опора и подкрепа, благодаря на баща си Atanas Paniov за силния гръб, който винаги съм имала! И не на последно място на изключителната си майка, Mariana Paniova, която заслужава истинската награда, защото аз не познавам човек по-достоен от теб, ти заслужаваш много, обичам те, благодаря", написа щастлива Полина във Facebook след спечелването на титлата.

Ето и още снимки от конкурса, както и лични кадри от архива на д-р Паньова:

д-р Паньова

короната на Мис

Мисис Трансконтинентал българка

красива жена с децата си

Дай твоята оценка:
5 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft