ВАЖНА промяна в точките за влизане в детска градина и ясла! Ето новите разпоредби:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
ВАЖНА промяна в точките за влизане в детска градина и ясла! Ето новите разпоредби:
1244
Източник: blitz.bg
ВАЖНА промяна в точките за влизане в детска градина и ясла! Ето новите разпоредби:

Зам.-кметът по култура и образование в Столичната община Тодор Чобанов оповести важна промяна в точковата система за прием в детските градини и яслите на територията на общината. Ето нововъведенията, които ще важат за предстоящата кампания:

4, а не 3 точки вече ще се дават на дете, което живее над 3 години на постоянен адрес при кандидатстване в общинска детска градина или ясла.

3 вместо 2 пък ще се дават за непроменян повече от 3 години настоящ адрес. Промени на територията на Столичната община няма да се считат за промени. Това каза зам.-кметът по култура и образование в Столичната община Тодор Чобанов, който провери ремонта и разширението на 20 ДГ „Жасминов парк“, предаде репортер на БГНЕС.

„Остават двете точки, които са отделен критерий за кандидатстване в градина, която се намира в административния район на адреса“, заяви Чобанов и посочи, че приоритет остава децата да бъдат приети в градини, които се намират най-близко до дома им. По думите му в края на март ще бъдат обявени всички свободни места за първото генерално класиране, а родителите ще могат да кандидатстват през системата до 7 май.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft