Венера в Риби - любовта няма граници! Водните знаци РИБИ, СКОРПИОН, РАК ще срещнат сродната си душа!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Венера в Риби - любовта няма граници! Водните знаци РИБИ, СКОРПИОН, РАК ще срещнат сродната си душа!
9850
Венера в Риби - любовта няма граници! Водните знаци РИБИ, СКОРПИОН, РАК ще срещнат сродната си душа!

Дошло е време вашата приказна романтика да се превърне в реалност! Планетата на Любовта се превръща в мечтания знак на Риби от 26 март до 20 април!

Така че, сезонът на любовта ще бъде в разгара си днес. Когато Венера е в Риби, любовта буквално се превръща в магия.

Нашите взаимоотношения са в центъра на вниманието и ние влизаме в духовни области, надхвърляйки физическите ограничения.

Енергията на Венера и Риби наистина ще украси нашия любовен живот.

Любовта е във въздуха

Венера в Риби ни омагьосва с любов. Ние всички искаме да бъдем обичани, искаме да се влюбим в правилния човек и да бъдем заедно завинаги. Веднага щом планетата на Любовта влезе в Риби, ще се свържете с вашата половинка на по-дълбоко ниво. Рибата ще даде на вашия личен живот мечтания ефект, за който всички жадуваме!

Това обаче ще се отрази и на нашите преценки и ние можем да изгубим от поглед всички недостатъци, които нашият партньор може да има. Когато започнем да се срещаме с някого, трябва да прекарваме много време с човек, преди да се посветим наистина на него!

Любов от пръв поглед е, когато се влюбим в някаква илюзия. Венера в Риби ще засили този илюзорен ефект на любовта. Трябва да поддържаме рационалност и да не се влияем от повърхностни проявления! 

Когато посочите всеки недостатък и се опитате да промените всичко в човека, тогава връзката става токсична. Човекът е уникален и никой не е съвършен. В реалните взаимоотношения трябва да приемаме недостатъците на другите и да си помагаме взаимно да се развиваме. Трябва да се опитаме да се откажем от контрола на взаимоотношенията, а по-скоро да се срещнем на някаква обща основа и да растем заедно.

Нашата любов трябва да се усеща взаимно в най-чистата й форма!

Следвайте мечтата си

Венера в Риби може да бъде полезна за вашите финанси, ако искате да печелите от мечтите си. Това е моментът, когато можете да използвате въображението си и да печелите пари, ако искате.

Живот във фантастичен свят

Ако сте чакали установяването на връзка, вече няма нужда да чакате. Когато Венера е в Риби, можеш да позволиш на любовта си да тече свободно и това ще те изложи на различни етапи с твоята сродна душа.

Ще имате различни фантазии в главата си и ще оцветявате хората и местата с тази фантазия. Рибите ще са отговорни за това. Ще очаквате безусловна любов и ще бъдете готови да я дадете. И според дефиницията за безусловна любов, вие няма да съдите партньора си за нищо!

Но тогава ще се подготвите за сериозно разочарование, ако направите това. За правилната връзка не трябва да поставяме хората на пиедестали. По-скоро трябва да забележим техните недостатъци и да ги преценим правилно.

Най-добре ще се отрази преминаването на Венера през Риби на водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и на хората с Асцендент в тези знаци. Те успешно ще разгръщат и задълбочават връзките си, достигайки нови нива на близост с любимия човек.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек.

Земните знаци Козирог, Телец и Дева ще са изключително комуникативни и общителни и ще се натъкнат на интересни и силно изкушаващи ги обекти, с които ще имат шанса да изградят отношения.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще обменят идеи със заобикалящите и по всяка вероятност ще намерят начин да разгърнат потенциала си и да изпъкнат по най-добрия за тях начин пред правилните за тях хора.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft