Вижте колко е пораснал синът на Волен Сидеров - известният татко е баща-мечта, ето как глези семейството си (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Вижте колко е пораснал синът на Волен Сидеров - известният татко е баща-мечта, ето как глези семейството си (Снимки):
3064
Източник: razkritia.com
Вижте колко е пораснал синът на Волен Сидеров - известният татко е баща-мечта, ето как глези семейството си (Снимки):

Лидерът на „Атака”, Волен Сидеров , може и да дава вид на строг човек, но в живота е баща-мечта и много привързан към семейството си. Сидеров не пропуска случай да поглези съпругата си Деница и сина си с почивки и забавления заедно.

Волен Сидеров семейство

Когато е свободен от ангажименти, политикът хуква към Созопол.

Там цяло лято прекарват съпругата му Деница и порасналият Волен-младши.

Деница Сидерова

съпругата и синът на Волен Сидеров

Семейството години наред отсяда в комплекс, който е близост с плажа на Каваците. Сидерови са закупили апартамента, а хората от персонала издават, че Волен и Деница са родители за пример. И двамата се забавляват заедно със сина си.

Волен Сидеров на плажа

Шефът на „Атака” и половинката му станаха семейство през 2017 година, но са двойка от осем години. Жилището, в което отглеждат детето си, се намира на столичния булевард „Витоша”. То е закупено с кредит през 2011 г., а семейството все още не го е изплатило изцяло.

След като се появи наследникът им, на Сидерови им станало тясно в дома. Въпреки това всеки член се радвал на любимо пространство. Таткото бил голям кулинар и прекарвал времето си в кухнята, докато Деница и Волен-младши били заедно в хола.

Волен Сидеров-младши

От сега станало ясно, че момчето се е метнало на баща си. Обичало да рисува като него и харесвало барабаните. За него казват, че е свръхинтелигентно дете. Шашвал родителите си с такива сложни изречения, че те се чудели от къде ги учи. Правел монолози като татко си по някои теми, които го вълнуват.

синът на Волен Сидеров

За първи път изнесъл реч в мола, където бил с майка си. Хлапето на Сидерови все още не е навършило четири години, а знаело азбуката и брояло отлично.

Когато семейството не е на море или на планина, те се разхождат в парка. Посещават и любимото си заведение, където често се срещат с приятели, предават от „Ретро“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft