Витаминозна есенна салата
1 Ноември 2014
95370
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 малка зелка
1 глава ряпа
1 глава червено цвекло
2 моркова
олио, черен пипер, сол на вкус
ябълков оцет на вкус
Проста и лесна база за салата, в която може да добавите още белен слънчоглед, тиквени семки, сусам, лен и други семена.
Зелето се нарязва на ситно. Ряпата, морковите и цвеклото се настъргват. Подправя се на вкус, залива се с оцет и олио и се обърква добре.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари