Всеки човек има ангел-хранител - ето как се казва твоят според датата ти на раждане:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Всеки човек има ангел-хранител - ето как се казва твоят според датата ти на раждане:
43696
Източник: edna.bg
Всеки човек има ангел-хранител - ето как се казва твоят според датата ти на раждане:

Идеята за ангел-хранител , който бди над нас, не е чужда на човечеството. Срещаме я в литературата, киното, Библията...

Дори да не вярвате в подобни "измишльотини", вероятно и вие понякога сте имали усещането, че някаква невидима сила сякаш се намесва в критичен момент, за да ви подтикне да вземете правилно решение или да извършите някакво действие.

Ако приемем, че всеки човек има ангел пазител , то е добре да знаем кой точно е нашият покровител , за да можем да се обръщаме точно към него в трудни моменти.

момиче ангел

Експертите на сайта Dailyhoro.ru препоръчват да правите това всеки ден от седмицата, за да промените живота си към по-добро и да се справите с предизвикателствата.

Смята се, че покровителите ще ви помогнат да станете по-смели и по-уверени в действията си, както и че всеки от нас има ангел хранител в зависимост от своята дата на раждане.

Ето кой е вашият покровител според датата на раждане :

ангел хранител

22 декември - 20 януари

За покровители на родените в този период се приписват св. Силвестър и Серафим Саровски. Иконата на Божията Майка „Царуваща“ също може да окаже подкрепи при жизненоважни въпроси. Пред нея можете да се помолите за искрена любов и разбирателсво с половинката си, както и намирането на истинска любов, ако сте сами.

21 януари - 20 февруари

Родените в този период могат спокойно да се обърнат към иконата на Богородица „Владимирска“ и покровителите ангели Атанасий и Кирил. Препоръчително е хората, родени на тези дати, да обърнат внимание на иконите „горящ храст“. Пред тях можете да се молите за здраве и да поискате защита от недоброжелатели.

21 февруари - 20 март

Вашият покровител в светските дела е Иверската икона на Света Богородица, пред която може да отправяте молитви за защита на себе си и близките си от всякакви нещастия. Можете да попитате Св. Алексий и Св. Милентий Антиохийски за защита и съвет при емоционално бедствие.

покровител

21 март - 20 април

Родените през пролетта се покровителстват от свети Софроний и Инокентий Иркутски, както и от иконата Света Богородица Одигитрия, известна и от Осеновица. Това изображение се смята за чудотворно и надарено с Висши сили. Препоръчително е за хората, родени през този период, да се свържат със светците с молби за подобряване на собственото здраве и това на своите близки.

21 април - 20 май

Хората, родени по това време, се пазят от светиите Стефан и Тамара, които пазят от негативизъм и зло. Всеки от родените през този период може да прибегне до помощта на иконата „Гарант на грешниците“. Тя е способна да пречисти душата от негативизъм, да подреди мислите и да покаже правилния път към светлината и истината.

21 май - 21 юни

Покровители на родените през тези дати са Алексей и Константин. Тези светци са силни защитници, способни да прогонят всяко зло от живота. Иконата, пред която трябва да отправите молитви, е „Владимирска” Богородица, която защитава и насочва по истинския път всеки нуждаещ се от подкрепа и благословия.

момиче ангелски криле

22 юни - 22 юли

Светият ангел Кирил и Казанската икона на Богородица са покровители на хората, родени в този период. Иконата и молитвите пред нея са в състояние да прогонят всякакви обиди и скръб от вас, а ангелът пазител защитава от несгоди и недоброжелатели по пътя към благополучието.

23 юли - 23 август

Родените от средата до края на лятото са защитени от Пророк Илия и Николай Чудотворец. Присъствието им в живота ви ще помогне да се справите с трудностите и да придобиете увереност в своите способности. Иконата „Покров на Света Богородица“ също запазва мира, като дава помощ и защита на всеки, който го поиска.

24 август - 23 септември

Силните небесни покровители Йоан, Павел и Александър помагат на хората, родени между края на лятото и средата на септември. „Страстната“ икона на Богородица е вашият защитник - пред нея всеки вярващ може да поиска защита от несгоди и негативизъм, които създават препятствия по пътя ви.

ангелче

24 септември - 23 октомври

Свети Сергий Радонежки, наставникът и покровителят на всеки християнин, носи неуморна закрила над хората, родени на тези дати. Иконата покровител е Почаевската икона на Богородица. Нейната сила помага на всеки да намери истинска вяра, сила и справедливост по отношение на недоброжелателите, увереността и спокойствието при вземането на решения.

24 октомври - 22 ноември

Пазителят на хората, родени през този период, Свети Павел, помага за постигането на просветление чрез намирането на хармония със себе си и външния свят. Иконата закрилник в този случай е Богородица „Скоропослушница“, която лекува телесни и психични заболявания, дава мир и спокойствие в семейството, насочвайки го по правилния път.

23 ноември - 21 декември

Ангелите покровители на хората, родени между тези дати, са Света Варвара и Николай Чудотворец. На първо място е необходимо да се помолим на родените на тези дати пред иконата на Богородица „Знамение“. Тя намалява лошото влияние, помага да се намерят истински приятели, а също така и да се лекуват дълбоки духовни рани.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft