Във Фермата в мощна битка за оцеляване се изправят Йогата Илиян, който се храни с вселенска енергия, ходи полугол и строителя Боби.

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Във Фермата в мощна битка за оцеляване се изправят Йогата Илиян, който се храни с вселенска енергия, ходи полугол и строителя Боби.
895
Във Фермата в мощна битка за оцеляване се изправят Йогата Илиян, който се храни с вселенска енергия, ходи полугол и строителя  Боби.

Тази вечер във риалито "Фермата" предстоят мощни битки и един от играчите ще напусне завинаги!
 
В борбата ще се изправят Йогата Илиян, който се храни с вселенска енергия, ходи полугол, къпе се с ледена вода и отрича всички земни удоволствия и строителя  Боби.

Вместо да посочи съперника си директно, йогата реши да го избере чрез жребий, защото е убеден, че съдбата ще вземе по-добро решение от самия него. 
 
Илиян предложи на останалите мъже кибритени клечки - който дръпне единствената обгоряла, той отива на дуел. При тегленето на чопа Боби се оказа с най-малко късмет, но не показа никакво притеснение от бъдещия сблъсък. 
 
"Психически аз съм най-подготвен от цялата "Ферма" за това, което предстои", похвали се от своя страна гуруто, а вместо с обичайните възгласи, агитката от неговите фенове в стопанството го подкрепи с продължително "О-м-м-м-м-м".

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft