Гнезденца от стар хляб `Обери хладилник`
    
    
    
                
            
                25 Април 2015
            
            
            25447
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    1. Нарежете багетата на парчета от по 10 см и извадете средата, но не напълно (оставете дъно).
2. Счупете по едно яйце във всяко парче, добавете сол и отгоре поръсете с черен пипер, настърган кашкавал и босилек.


3. Подредете гнезденцата в дълбок съд за печене и ги покрийте с фолио.
4. Печете 10 минути на 220 градуса.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








