Голям успех за Недим от Безмилостен град

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Голям успех за Недим от Безмилостен град
10191
Източник: trud.bg
Голям успех за Недим от Безмилостен град

В момента Беркер Гювен се снима в " Пламък"

Анализаторската фирма "Somer" предостави данни за най-популярните  в момента "серийни екранни двойки" в Турция, които местните медии веднага тиражираха. 

Първото място е заето от двойка от телевизионния сериал  "Alev Alev"/ "Пламък" - Хазар Ергучлу и Беркер Гювен, който в момента българските зрители гледат като Недим в турската поредица "Безмилостен град".

"Пламък", който стартира в Турция на 5 ноември 2020 г., е римейк на френския сериал "Базар на благотворителността" и разказва за избухнал пожар по време на благотворителен базар, на който присъстват светски жени от Истанбул. Много от тях загиват в огъня, а други оцеляват, но са тежко ранени.

След пожара животът на оцелелите се променя. 

Беркер Гювен се превъплъщава в образа на Искендер Каябейли - любимецът на всички млади момичета със своя имидж на бъдещ голям медиен бос.

Втора позиция в тази класация заемат Арас Булут Ийнемли и Дамла Сьонмез от "Чукур"/"Ямата". На трето място са Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн, която наскоро се присъедини към кастата "Дъщерята на посланика", след като Неслихан Атагюл го напусна по здравословни причини. 

На четвърто място са Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Анализатори посочват, че двойката е много по-популярна в чужбина, отколкото в Турция. В много страни героите от поредицата „Почукай на вратата ми“ заемат водещи позиции.

Анализаторите подчертават още, че при класацията са  взели предвид популярността на тези екранни двойки в социалните мрежи и в различни интернет платформи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft