Господ днес чува молитвите на искрени и чисти хора-Ето какво да направите!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Господ днес чува молитвите на искрени и чисти хора-Ето какво да направите!
5139
Господ днес чува молитвите на искрени и чисти хора-Ето какво да направите!

16 слънчев ден – Ден на началото на Небесния път, когато Всевиждащото око на Бог внимателно наблюдава света и следи всеки човек. Добре е да гледате към слънцето.

Тотем –  Бял Кон, символ на чистотата, аскетизма и целомъдрието.

Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.  Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили сега най-често достигат до тях и се изпълняват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни постъпки. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, докато се молите. Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Трябва да сте изключително честни, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.

Ден на хармония, баланс и ред. 16 слънчев ден отхвърля всякакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Добре е да се направи основно почистване, да подредите целия си гардероб. Подходящо е за преместване в нова къща. Денят олицетворява Закона, справедливостта. Необходимо е стриктно да се спазва закона и общоприетите правила. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. По-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Контролирайте поведението си, наблюдавайте емоциите и думите си, не проявявайте злоба нито в делата си, нито в мислите си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft