Днес настъпва могъщо КЪРВАВО затъмнение - 4 зодии ще посрещнат Съдбата си!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Днес настъпва могъщо КЪРВАВО затъмнение - 4 зодии ще посрещнат Съдбата си!
6385
Източник: edna.bg
Днес настъпва могъщо КЪРВАВО затъмнение - 4 зодии ще посрещнат Съдбата си!

Както вече писахме в "За Жената", астролозите наричат периода, който ни предстои, "сезон на затъмненията". Всъщност научното обяснение на затъмненията няма нищо общо със значението им в астрологията - там затъмнението е нещо повече от явление в небето – то е предвестник на неизмерима промяна .

Едно затъмнение има тенденцията да „затъмни“ нещата от живота ви, проправяйки пътя за нещо ново и неочаквано. Въпреки че интензивността на затъмнението може да ви нанесе космически удари, можете да сте сигурни, че винаги има скрита цел зад неговото въздействие. В крайна сметка затъмнението активира лунните възли, което ви доближава до съдбата ви.

Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати най-много от лунното затъмнение на кървавата Луна този месец, може да се изправите лице в лице със съдбата си.

На 19 ноември ще се случи частично лунно затъмнение заедно с пълнолунието. Това лунно затъмнение на кървава Луна ще се проведе в заземения, издръжлив и търпелив земен знак Телец, поставяйки началото на сезона на затъмненията. Второто затъмнение ще бъде слънчево и ще се случи на 4 декември в огнения знак Стрелец.

Това предстоящо затъмнение е първото, което ще се случи по оста Телец-Скорпион, като стартира цикъл на промяна, който ще продължи през следващите две години. От една страна, тази ос се занимава с това, което притежавате (Телец) и как избирате да споделяте тези притежания (Скорпион). Докато тези затъмнения се разгръщат, може да откриете, че поставяте нови граници, развивате по-дълбоко самочувствие и научавате истинското значение на интимността.

Ето защо предстоящото затъмнение ще бъде особено значимо преживяване за тези 4 зодии:

лунно затъмнение ноември

Телец: Радвате се на все по-задълбочено разбиране на вашата идентичност

Тази кървава луна има силата да промени живота ви по дълбоки и неочаквани начини. Може да ви помогне да се освободите от връзки, ангажименти, работа и проекти, които отдавна сте надраснали. Може да ви насърчи да разпознаете за какво вече не сте отговорни, за да можете да оставите миналото зад гърба си. Готови сте за тази следваща фаза от живота си, защото може да се превърнете в различен човек.

Лъв: Разбирате за какво наистина сте готови да се борите

Време е да се докоснете до амбицията си и да откриете какво наистина искате да постигнете. Прегърнете факта, че никой не ви е шеф, защото дълбоко в себе си знаете, че сте шеф на себе си. Ако някой не ви даде повишението, на което се надявате, дайте си го сами. Имате силата да създадете кариерата си от нулата.

лунно затъмнение

Скорпион: Разбирате как се развиват вашите взаимоотношения

Отношенията в крайна сметка са споразумение между двама души и това лунно затъмнение ще ви покаже, че контролирате само вашата страна на споразумението. Това ще разкрие колко силни са наистина вашите връзки и дали те са предназначени да бъдат в живота ви в този момент. Може да откриете, че се сбогувате с определени хора, докато създавате нови взаимоотношения вместо тях. Вашите връзки се развиват – и вие също.

Водолей: Личният ви живот може да бъде разтърсен от промени

Това лунно затъмнение на кървава Луна може да се отрази силно на дома ви. Всъщност може да почувствате, че цялата ви перспектива за „дом“ се променя напълно, насърчавайки ви да се свържете отново с корените си, да се преместите, да препроектирате пространството си или дори да създадете свое собствено семейство. Може да ви е тежко на сърцето, докато свикнете с това ново усещане за нормалност, комфорт и познаване. Дайте си време да се приспособите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft