Дългите рокли на мода за лято 2014

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Дизайнери
Дългите рокли на мода за лято 2014
10363
Дългите рокли на мода за лято 2014

Ако това лято сте си купили дълга рокля и тя се влачи по земята не се изненадвайте. За лято 2014 най-актуалната тенденция са дългите рокли , които стигат до земята независимо от височината ви. 

Тоалетите стигат до земята, облечени дори от дами над метър и осемдесет, които обикновено трудно намират достатъчно дълги облекла.

Повечето предложения са свободно падащи около фигурата или доста разкроени, защото с впита рокля се върви трудно.

Толкова дълги, моделите изглеждат изключително красиви. Обикновено се носят по вечерни партита и лъскави коктейли, сега излизат и на улицата. Това обаче се оказва проблем, ако не умеете да се справяте с веещите се ефирни материи. Влачейки се по земята, краищата на плата ще съберат цялата мръсотия и много бързо ще се накъсат. Но по плажа в този вид ще изглеждате като нимфа и без притеснение можете да оставите роклята да се спуска по пясъка. Актуалната линия присъства в колекциите на почти всички дизайнери и модни къщи. От големи имена като Даян фон Фюрстенберг , “ Долче и Габана ”, Оскар де ла Рента , Майкъл Корс до масовите, сред които “ Бенетон ”, “ Мотиви ”, “ Плейлайф ”, удължиха роклите изцяло или ги направиха асиметрични - с подобия на шлейф отзад. Флоралните мотиви се превърнаха в традиционен десен за горещите дни и отново присъстват в колекциите. Редуват ги с едноцветни модели в ярки тонове - цикламено, оранжево, жълто, зелено, червено и синьо. Колкото и да е непрактично за толкова дълга рокля, бялото е сред най-налаганите тенденции. Подчертава слънчевия загар и създава романтична визия. Бродерии, изобразяващи цветя, или декорации с дантели красят моделите. В повечето случаи тези рокли прозират, така че сложете отдолу телесен цвят бельо, което да не си личи изобщо. Иначе рискувате погледите на околните да са съсредоточени върху сутиена и бикините ви, а не върху красивата рокля.
За да не се препъвате, можете да използвате няколко идеи, които ще ви помогнат да не се озовете по лице на земята. Роклята леко ще се вдигне, ако я хванете от едната страна с ръка, без да я вдигате твърде нагоре. Така хем ще си личи, че тоалетът е с хитовата дължина, хем няма да го настъпвате, докато вървите. Дръжте роклята елегантно, за да не изглеждате като перачка, която, набрала фустите около ханша си, се кани да влезе в реката.
На градинско парти, където стоите на едно място или се придвижвате бавно, може да оставите роклята да се влачи, но правете малки стъпки. В случай че бързате нанякъде, ще ви бъде значително по-удобно да сложите колан и да наберете материята над талията, така че дължината да не ви пречи, докато вървите.
Високите токчета също са вариант, но само ако умеете да се движите добре с тях. Вярно, че с дългата рокля няма да се виждат свитите колене на жените, които трудно пазят равновесие на високи обувки. Поклащането и приведената напред стойка обаче не могат да се скрият.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft