Дъщерята на Мадона по-скандална и от майка си! Лурдес разбуни духовете с тези откровени снимки (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Дъщерята на Мадона по-скандална и от майка си! Лурдес разбуни духовете с тези откровени снимки (Снимки):
3085
Източник: trfficnews.bg
Дъщерята на Мадона по-скандална и от майка си! Лурдес разбуни духовете с тези откровени снимки (Снимки):

Крушата не пада по-далеч от дървото! Абсолютно вярно, особено когато става въпрос за поп-иконата Мадона и дъщеря ѝ, Лурдес . Младата дама скандализира за пореден път обществото и накара всички да заговорят за нея, след като двете споделиха селфи, на което лъснаха небръснатите подмишници на Лурдес. И докато за някои това граничи с нечистоплътност, то голяма част от потребителите я подкрепиха, като отбелязаха, че тя може да прави каквото иска с тялото си.

Лурдес подмишници

Дъщерята на Мадона все повече прилича на майка си и доказателство за това е общата снимка, споделена от певицата.

На въпросния фотос Лурд е облечена в зелена рокля и червена чанта, а Мадона в бяла рокля, с венец от цветя на главата.

Но младежката поява на Мадона беше засенчена от нещо съвсем различно - небръснатите подмишници на Лурд, които тя винаги показва на снимки.

дъщерята на Мадона

Известно е, че младата красавица не премахва космите от подмишниците и изглежда се гордее с това, но, както обикновено, отново е остро критикувана от обществото.

„Боже, не си ли бръснеш подмишниците?!“, „Това не е хигиенично.“, "Хм, това момиче се нуждае от самобръсначка", "Защо не си обръснеш подмишниците ???", "Искам да бъда толерантен и добър, но изобщо не обичам космите под мишниците." - са само част от коментарите на потребителите. 

Лурдес подмишници

Тези, които я подкрепят, пък вярват, че тя може да прави каквото си иска и подчертават, че изобщо не е редно хората да се фокусират върху толкова маловажни подробности:

„През 2021 г.

хората все още се изненадват, че възрастна жена има косми по тялото“, "Наистина ли? Това е красива снимка на майка и дъщеря и всички вие не можете да спрете да говорите за нейните косми ... ", „Наистина е странно как жените казват„ Нашето тяло, нашият избор “и критикуват и осъждат момичета, които не се бръснат. Как се нарича това? А, да - лицемерие." - казват фенове на двете дами. 

Мадона с дъщеря си

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft