Едно упражнение с мълниеносен ефект - отслабваш, подмладяваш се, а метаболизмът ти става като на 20!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Фитнес и Спорт
Едно упражнение с мълниеносен ефект - отслабваш, подмладяваш се, а метаболизмът ти става като на 20!
2842
Едно упражнение с мълниеносен ефект - отслабваш, подмладяваш се, а метаболизмът ти става като на 20!

Всички знаем колко са важни движението и редовните физически упражнения за здравето на човек. Съществуват много упражнения, които можем да изпълняваме и сами вкъщи, а днес ще ви покажем едно специално упражение с огромен ефект - забързва метаболизма, води до отслабване и подмладяване на цялото тяло.

То е специално за тези, които искат да се погрижат за себе си, но нямат достатъчно време или пари за фитнес. На такива хора ще помогне йога.

Упражнениеята от йога ни правят по-гъвкави и коригират формата на тялото за кратко време. Повечето йога упражнения включват разтягане на мускулите.

Дори човек, който води заседнал начин на живот, може да  отслабне бързо у дома . Дори и да не сте гъвкави, упражнението Agaseki е най-подходящо за начинаещи.

йога у дома

Това упражнение подготвя тялото за други физически натоварвания и действа като загрявка. Редовното практикуване на Агасеки може не само да ви помогне да отслабнете в бедрата и корема, но и да направи тялото ви по-гъвкаво. Без значение колко сте мързеливи, ще ви трябват само 3 минути. Не забравяйте да правите упражнението на гладно.

Упражнение Агасеки

Легнете на пода и се отпуснете. Лежете така 30 секунди.

лежаща поза

Вдигнете краката си и ги сгънете като жаба, като задръжите петите на двата крака заедно. Ще усетите как работят горните мускули на корема и бедрата.

упражнение за отслабване

Задръжте тази позиция за 15 секунди, вдишайте бавно и издишайте 3 пъти.

Бавно повдигнете главата си и се опитайте да допрете с челото си десния пръст на крака. Задръжте тази позиция за 10 секунди и поемете дълбоко въздух.

упражнение подмладяване

Докато дишате, отпуснете главата си и изправете краката.

легнала поза

Това упражнение стимулира метаболизма и помага да се събудите по-лесно сутрин. Но ако го направите вечер, ще ви помогне при безсъние. Само упражнение не води до незабавно отслабване, но съчетано с правилно хранене в дългосрочен план има не само отслабващ ефект, но е способно да подмлади тялото и ума ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft