 
                
            
	6 сочни фурми, почистени от костилките и нарязани
	½ чаша овесени трици
	1 чаша брашно от бадеми
	щипка морска сол
	1 ч.л. смляна канела
	¼ ч.л. смлян лют пипер
	½ чаша сурово какао
	3 - 4 с.л. бадемово мляко
Смесете нарязаните фурми, триците, бадемовото брашно, солта, канелата, лютия пипер и какаото в кухненски робот. Смелете на пулсации, докато съставките се смесят и се получи хомогенна смес на едри трохи. Започнетеда добавяте бадемовото мляко (по 1 с.л.) като смилате след всяка порция, докато се получи консистенцията на влажно тесто. Извадете тестото в чиста купа; гребнета пълна чаена лъжичка от сместа и оформете на топка между дланите си. Сложете готовите топки върху поднос и поставете в хладилника за поне 1 час, докато стегнат. Поднесете охладени на стайна температура.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








