Жена роди близнаци, но малко по-късно премина през голям кошмар

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Жена роди близнаци, но малко по-късно премина през голям кошмар
2292
Жена роди близнаци, но малко по-късно премина през голям кошмар

32-годишната Джоана Рейли е свикнала да се справя с всякакви екстремни ситуации. Тя работи в полицията, но досега неприятните ситуации са се случвали на други, а не на нея.

Тя не е имала време да се наслаждава на всички изкушения на отпуска по майчинство, защото в 24-тата седмица водите й изтекоха.

Ситуацията няма как да се квалифицира, освен като екстремна.

 

„До този ден всичко беше наред, радвах се на всеки ден от бременността си. Седмица преди водите ми да изтекат бях при лекаря и всичко беше наред. Когато обаче те изтекоха, изпаднах в паника“, признава тя.

Заедно с половинката си – 44-годишният Антъни се втурнали към болницата, а няколко часа по-късно жената вече започнала да има контракции. Джоана родила малкия Дилън на сутринта.

„Той не беше добре. Веднага го отведоха в интензивното отделение. Почти го загубихме: спомня си Джоана.

Когато Дилън се родил, Джоана продължила да напъва, защото знаела, че чака близнаци. Контракциите обаче внезапно спрели. Минали часове без да се случи абсолютно нищо. Лекарите решиха, че тъй като бебето не иска да се появи на бял свят, няма защо те да стимулират преждевременното му раждане.

Джоана все пак остава в болницата и й е строго забранено да става от леглото.

„Лекарите се надяваха, че ще успея да задържа Оскар до датата, на която трябваше да се роди. Аз лежах безпомощно, спазвайки абсолютно всички препоръки. Можех да гледам Дилън само на екрана на айпада. Той беше интубиран, а аз дори не можех да стана и да отида при него“, спомня си Джоана.

За здравето на второто бебе всеки час в утробата е много важен. Джоан обаче не могла да го задържи повече време и едва два дни, след раждането на Дилън, тя отново започнала да ражда. Само си представете – второ раждане с почивка едва от два дни.

„За щастие Оскар се родил напълно здрав. Той бил отведен в интензивното отделение, тъй като е роден също преждевременно. Оскар обаче бил първи изключен от системата за апаратно дишане. След време Джоан успя да вземе момчетата на ръце.

Сега вече всички са добре, а Джоан се опитва да забрави за преживяния кошмар. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft