Жените от зодиака, които стават все по-красиви с възрастта

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Жените от зодиака, които стават все по-красиви с възрастта
3399
Жените от зодиака, които стават все по-красиви с възрастта

Приказката „Грозното пате“ е пряко за тях, за които ще говорим днес. Сиво, с нищо незабележимо, с бърз поглед.

От ранна детска възраст те се различават от връстниците си, виждат в себе си само недостатъци и поради това растат с маса от комплекси, които през годините само се култивират в себе си. Идва момент. Когато тези комплекси просто започват да удушат човек, неговата свобода, движение.
 
Изглежда, че точно тази граница кара човек да разпери криле, да стане различен - привлекателен, красив и да бъде в светлината на прожекторите. Но това не се случва моментално. Много години продължават да се превръщат от грозно патенце в красив лебед.
 
Представителите на тези знаци имат подобни маниери, черти на лицето, навици и поведение. Ъгловата форма на фигурата, спуснати рамене, огъната стойка - всичко това отминава постепенно и може да промени човек толкова много, че просто става неузнаваем.
 
Наклонете се до болезнен поглед. Твърде висок за възрастта си е това, което хваща окото ви, когато видите момиче близнак. Всички функции са тънки, дори тънки, заострени, косата е оскъдна, избледняла. Изглежда, че това момиче ще носи такава поява през целия си живот.
 
Но Близнаците се развиват много по-бързо от връстниците си. Те са надарени с редица таланти - артистични, с уникален начин на общуване. Всичко това позволява на Близнака да е във вихъра на нещата. Не се чувстват като изнудник. Но те все още имат една мечта - как да станат красиви! Само няколко от антуражите им разбират, че душата на тези момичета е самотна - те могат да се забавляват, да бъдат водещи във всеки бизнес, но излизат със себе си, примирявайки се с факта, че са толкова грозни.
 
От ранна възраст Близнакът научава изкуството да се приспособява към хората. При тези обстоятелства. Той е част от всяка компания, поддържа живота на всеки екип. Но истинските му мисли са скрити от всички. Поради страха да не бъде разбран неразбрано и за да не стане обект на осъждане, Близнакът крие истинските си мисли все повече и повече, не споделя мечтата си, става таен.
 
Външният вид се променя с годините - слабата фигура придобива гладки линии, след като тъпата коса придобива здрав блясък -Близнаците цъфтят. Остава само навикът да не даваме на никого истинските си мисли.
 
След като срещнете жена Дева в зряла възраст, никога не е невъзможно да се предположи, че в детството е била сива мишка с тъжен вид на неразбираем цвят на очите. Сива мишка с тъжен поглед на небесни или кафяви очи. Малък, дори твърде малък, остър нос се откроява на лицето, косата е събрана в хвост - с една дума. Сива мишка.
 
Девата се отличава с желание да живее по правилата - тя усърдно учи, изпълнява всякакви задачи и задачи. Следвайки самите правила, Девата се стреми да ги подчини и други. Тя искрено се тревожи за несправедливостта на този свят, влиза в борба с него и по този начин настройва мнозина срещу себе си.
 
Винаги се стреми да научи нови неща, но не може да устои, за да не учи другите. Във всичко, което се стреми да живее според графика, следователно не се радва на никакви изненади, дори и да са приятни. Девата има своя възглед за всичко, което неизменно дразни мнозина, но тъй като става изнудвач, тя се игнорира, присмива се, защото най-често не харесват онези, които са по-умни, по-проницателни и дори с повишено чувство за справедливост
 
Години правят Деваата, ако не и Снежната кралица. Това е в ледендарна принцеса. Чертите на лицето придобиват аристократизъм, тонът на кожата е мразовит, движенията са проверени, ясни. Винаги знае какво иска и гледа надолу към всички, които не отговарят на представите й за света - такава непревземаема дама, скрила сърцето си зад седем печата.
 
Момичето Стрелец израства като пълничка малка торта, винаги на ръба, за да не се пъхне да опозори. Интересът й към всичко, което се случва, трудно може да се нарече любопитство, най-вероятно е любопитство. Тъмните, живи очи диктуват на всички, че ще действам по свой начин. Не бива да ми казваш как да живея.
 
Това е непокорна личност, отлично нарушава правилата. Те често се наричат ​​безразсъдни. Нейните връстници дори се страхуват, защото нейните действия само неприятности.
 
Това е унищожител на мъже - всичко в ръцете й се счупва, тя е като слон в стъкларски магазин. Но това не я спира, тя отново и отново се стреми към нови „подвизи“.
 
Учудващо е, че появата за момичето Стрелец не се превръща в причина за емоции, изглежда, че не забелязва тромавостта си, не обръща внимание на недостатъците, просто живее на хич, получавайки максимална полза и удоволствие. Стрелец идва в зряла възраст с ясното убеждение, че на хората не може да се вярва.
 
С годините фигурата на тези жени става по-тънка, излишното тегло оставя без следа, появява се грациозно движение. Тази жена е в състояние да подлуди мъжете. Тя започва да променя всичко в живота си - работа, мъже, навици, тоалети, дори приятели, които може за постоянно да изтрие от кръга от приятели. Постоянството, лоялността само към едно нещо никога няма да се превърне в негова отличителна черта.

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft