Жените от 2 зодии са най-коравосърдечните майки, които дори собствените си деца не ценят

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Жените от 2 зодии са най-коравосърдечните майки, които дори собствените си деца не ценят
12294
Жените от 2 зодии са най-коравосърдечните майки, които дори собствените си деца не ценят

Тези жени са много взискателни и безразлични и не са в състояние да дават ласки. Грижат се за детето си, но не проявяват никаква нежност.

За тях на първо място са комфортът и добрата храна. Що се отнася до близостта и ласките... Според тях това са ненужни екстри! 

Козирог 

Козирогът е изключително сдържан, когато общува с децата си. Това съвсем не означава, че не ги обича. Просто не знае как да покаже нежни чувства.

Майките, родени под този зодиакален знак, вярват, че ласките могат да навредят и да развалят детето им. Те винаги изискват домашните задължения да са изпълнени и оформят в писмен вид правилата за поведение. Ако ги нарушите, можете да получите определено наказание.

Възпитани по този начин, децата им стават независими и самоуверени личности. Но не познават майчината любов, доверието и топлината на майчините ръце. Затова, когато дамите от тази зодия остареят, не трябва да се учудват, че ще бъдат сами, а децата им ще ги посещават само на големи празници.  

Дева

За Девата най-важното е детето й да не се нуждае от нищо, да е сито и добре облечено. Любовта и грижите нямат никакво значение.

Жените, родени под този знак, са свикнали всички да живеят по правилата им. Не дай си Боже рожбата им да се отклони от семейния устав... 

Девата никога няма да  проведе интимни разговори с децата си, защото ги смята за неприемливи. Тя е прекрасна домакиня, отлична съпруга, но не може да бъде майка. Представителките на този зодиакален знак не могат да проумеят, че чистите дрехи и вкусната храна никога няма да заместят майчината топлина. Всяко дете иска да бъде прегърнато, целувано и изслушано! 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft