Животът на Йордан от "Фермата" като сапунен сериал - изплуваха тайни от миналото му (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Животът на Йордан от "Фермата" като сапунен сериал - изплуваха тайни от миналото му (Снимки):
6675
Източник: marica.bg
Животът на Йордан от "Фермата" като сапунен сериал - изплуваха тайни от миналото му (Снимки):

Йордан Белев е сред най-колоритните и интересни участници в тазгодишното издание на риалитито "Фермата". Вече станахме свидетели на това, как Данчо за малко не развали годежа си извън стопанството на предаването заради заигравката с Даяна Ханджиева.

Сега пък изплуваха нови детайли от миналото му , достойни за сценария на някоя сапунка с поне 10 сезона!

Разтърсващи преживявания крие общинският съветник от Габрово. Данчо, който влезе във формата като сгоден, но може да излезе отново като ерген заради закачките с актрисата Даяна Ханджиева, се е развел с първата си жена, след като я изобличил в изневяра .

Даяна Фермата

Освен че участва в управлението на Габрово, Белев е и известен илюзионист и прави фокуси от 25 години. Първите пукнатини в брака му настъпили именно заради работата му. 

"Моята работата е свързана с пътувания и внимание на жените към мен. Те постоянно пътуват с мен, спали сме в една стая, в едно легло. След като бившата ми жена роди, това започна да поражда ревност у нея. А ревността се появява, когато човек не е сигурен в себе си. Та, роди се малката и жена ми си набеляза едно от момичетата в балета. И като се почна... После разбрах, че е дублирала скайпа ми на нейния компютър, паролите от пощите ми беше разбила. И това беше такъв тормоз, че не може да бъде...", оплака се Белев.

След време нещата се обърнали и общинският съветник се озовал в позицията на жена си. "Усетих я, че има нещо. В Габрово всички ме познават и аз познавам всички. Бях й казал, че в момента, в който си помисли да направи нещо, аз вече ще знам. Така и стана. Използвах програма за следене и я хванах. Затова се разведох. Няма ли доверие, има ли ревност - бягай надалеч. Ревността смазва всичко. Това не е любов, това е терор", заключи Йордан.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft