Житейски драми съсипват живота на 3 зодии през есента

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Житейски драми съсипват живота на 3 зодии през есента
8727
Житейски драми съсипват живота на 3 зодии през есента

 Тази есен Вселената ще постави всичко на мястото си и представителите на някои зодиакални знаци ще се изправят пред тежко изпитание в любовта, а именно раздяла с половинката.

Най-засегнати от това ще са представителите на три определени зодии, но и при тях всичко е много субективно.

Според астролозите най-сериозни трусове в личен план ще усетят онези, чиито любовни отношения отдавна са се изхабили или пък двойки, при които от доста време има разногласия и недоразумения.

Есента на 2019 година ще даде възможност на някои да въведат нови хора в живота си, а на други, да се отърват от стари връзки, които вече по никакъв начин не им носят удовлетворение и положителна енергия.

Вижте кои зодии ще претърпят разочарования и драми в личен план:

Близнаци

Тази есен представителите на този знак трябва да бъдат много внимателни в думите и действията си, защото последиците може да са необратими.

Вземете на сериозно половинката си, ако не искате да я загубите. В даден момент несъответствието ви може да ви омръзне, но просто потърпете.

Помислете много внимателно дали този човек не е наистина прекалено скъп за вас и преценете на какво сте способни за него.

Много от вас за жалост ще осъзнаят, че не си струва да гледат срещу слънцето и понякога е добре всичко да приключи, преди да е станало твърде късно и прекалено трудно.

 

Лъв

Вие сте известни с високото си самочувствие, което обаче понякога може да умори половинката ви.

В крайна сметка е добре понякога да направите отстъпки и компромиси и да осъзнаете, че не винаги вие сте прави.

Тази есен нищо чудно поведението на вашите половинки на стигне лимита си и чашата им да прелее.

Те може да прекратят връзката си с вас.

За да избегнете това най-важното нещо е да се научите да преглътвате гордостта си и да се вслушвате малко повече в сродната си душа.

В случай, че любимият ви човек ви предложи да си дадете почивка, то типично във ваш стил просто ще си вирнете носа и ще си тръгнете, без да чакате той отново да се реши да бъде с вас.

Това обаче не означава, че няма да съжалявате, че отношенията ви са прекратени. Тогава ще започнете нов етап от живота си, в който ще започнете да преосмисляте повече отношенията си към любовта като цяло.

Везни

Представителите на този зодиакален знак в повечето случаи не са романтични натури. Всеки обаче ще се умори от рутината на ежедневието, тъй че нищо чудно половинката ви да реши да сложи край на тази скучна връзка.

Важно е Везните да се вземат в ръце, преди да стане твърде късно. Покажете на сродната си душа, че я обичате и цените.

Вероятно нищо няма да се промени моментално, като с вълшебна пръчица, но ще сложите едно перфектно начало на една промяна, с която ще се издигнете в очите на любимия ви човек.

Ако обаче въпреки всичко раздялата ви споходи, то тогава е редно да осъзнаете, че понякога тези неща се случват за ваше добро и просто още не сте срещнали човека, който ще ви обича въпреки всичките ви недостатъци и липса на романтика в отношенията ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft