Задушена пъстърва със зеленчуци

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Задушена пъстърва със зеленчуци
Задушена пъстърва със зеленчуци
admin
Добавена от: admin
5162
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пъстървата се намазва леко със зехтин, поръсва се с малко сол и се завива в алуминиево фолио. Филенцата се запичат за 15-20 минути на 200 градуса. През това време зеленчуците се нарязват на дребни парченца. Лукът и чесънът се запържват в малко зехтин, добавят се чушката, морковът, тиквичката и най-накрая - доматите. Ястието се посолява на вкус и се оставя да се задуши до омекване на зеленчуците. Към края се добавя запечената пъстърва и се задушава леко със със зеленчуците, колкото да се затопли. Ястието се поръсва с нарязан копър, магданоз и прясно смлян черен пипер. Поднася се с гарнитура от сварен ориз или картофено пюре.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft