Зловещата история на полет Сантяго-513, който кацна с 92 скелета на борда 35 години след излитането си:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Зловещата история на полет Сантяго-513, който кацна с 92 скелета на борда 35 години след излитането си:
11267
Източник: sanovnik.bg
Зловещата история на полет Сантяго-513, който кацна с 92 скелета на борда 35 години след излитането си:

Някои загадки на историята завинаги ще си останат загадки. Като тази от далечната 1954 г на полет Сантяго 513 , която и до днес кара свидетелите ѝ да потръпват от преживения ужас.

Въпреки, че случаят е потулен от официалните власти, той предизвиква небивал интерес, а теориите на конспирациите за случилото се на секват и днес.

Според съобщенията на авиационните власти от 1989 г. търговски самолет , излетял от Германия и загадъчно изчезнал през 1954 г., е кацнал в Бразилия - със своите пътници и екипаж. Всички те били скелети!

Полет Сантяго 513 излита от Берлин в посока Сантяго на 4 септември, 1954 г. Когато стига над Атлантическия океан, и по-точно мястото, известно като  Бермудския триъгълник , самолетът мистериозно изчезва.

Самолет Бермудски триъгълник

Властите скоро се отказват да търсят местонахождението на самолета и през следващите 35 години той се смята за разбит. Полетните записи показват, че самолетът е напуснал Аахен, Западна Германия сутринта на 4 септември 1954 г., а след това изчезва над Атлантическия океан по пътя си към Порто Алегре по-късно същия ден. По това време авиационните власти приели, че самолетът се е разбил. Той обаче се появява и каца мистериозно в Порто Алегре на 12 октомври 1989 г.

Служителите в Порто Алегре остават изумени от случилото се. На 12 октомври 1989 г. над летището започва да кръжи неидентифициран самолет. С него не може да се установи радиовръзка. Не след дълго той каца на една от празните писти.

Пред очите на служителите каца именно онзи изчезнал през през 50-те години на 20 век самолет. Приближавайки се и влизайки в самолета, кръвта на всички се смразява. Самолетът е пълен със скелети - 88 пасажера и 4 членен екипаж. Костите на всички са по местата им. Бързата проверка на самолета потвърждава - това е полет Сантяго 513.

полет Сантяго 513

Длъжностните лица отказват да дават обяснения, но не могат да отрекат, че този самолет е нарушил законите на пространството и времето. За жалост случаят е скоростно потулен. Всички очевидци променят историите си, а строго контролираните медии в онези години са заставени да мълчат. Само една вестникарска статия разказва за изумителния инцидент.

Засекретените разследвания относно случая продължават и до днес. Полет Сантяго 513 може би е доказателството, че порталите между измеренията съществуват. Никой обаче не може да обясни едно – как се е приземил самолет, управляван от скелет. Все повече хора настояват правителството да разсекрети случая в името на истината, правото на всеки да бъде информиран и близките на загиналите в мистериозния полет.

Обществото има право да знае всичко за този самолет и бразилското правителството има задължението да им го каже – за това апелират конспиратори от много години насам. Ако този самолет е навлязъл във времева дупка, то целият свят трябва да знае. Това ще промени както начина, по който гледаме на света, така и науката – такава, каквато я познаваме днес.

Дай твоята оценка:
3 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft