Изберете корона и разберете коя кралица наистина сте

вход през zajenata.bg
За Жената
Изберете корона и разберете коя кралица наистина сте
3554
Изберете корона и разберете коя кралица наистина сте

По стечение на обстоятелствата?

Момичета, разбира се, всички сте истински дами! Това е съвсем различно. Предлагам ви да се забавлявате и с помощта на малък тест разберете какво може да каже за вас избраната корона. Виж тези прекрасни корони -Каква корона бихте искали да пробвате?

Изберете една от четирите и прочетете описанието!

Корона 1.

 Вие сте истински вулкан: външно непревземаем и цялото море от страсти бушува вътре. В този случай винаги държите емоциите си под контрол. Нека поне понякога по желание, не се сдържайте постоянно - това няма да доведе до нищо добро.

Огънят, който гори в очите ви, привлича хората, но външната студ ги държи на разстояние. Мнозина не се осмеляват да направят първата стъпка. Позволете си от време на време да се спускате от пиедестала, а шансовете за скъпоценно познанство ще бъдат по-големи.

 

Корона 2 . 

Вие сте много мил и нежен, обичайте да помагате на другите. А вие сте много ценени от другите за вашата отзивчивост. Понякога си позволявате малко капризност, която обаче, като истинска кралица, лесно може да каже сбогом.

Мъжете ви обожават, особено те обичат да изпълняват вашите прищевки. Но понякога сте твърде добри с тях, а някои могат да го използват за свои собствени цели. Не позволявайте на такива хора да седят на врата ви.

 

Корона 3

Винаги сте уверени и в състояние да запазите лицето си във всяка ситуация. Имате много силна интуиция, благодарение на нея често стигате до правилното място в точното време, знаете как да си поставите цели и да ги постигнете правилно. Имате много интереси и можете да намерите общ език с почти всеки човек.

Благодарение на вашата дружелюбност, други са привлечени към вас и вие лесно се запознавате с нови. Мъжете понякога се отнасят с вас като приятел - опитайте се да включите по-често женствеността си, подправяйки я с част от кокетността.

 

Корона 4. 

Вие сте истинска дама с истински аристократични навици. Винаги постигате целите си и не прехвърляте отговорността си на другите, а думата ви е неразрушима. В същото време внимателно се грижите за хората, които са ви скъпи и винаги се опитвайте да им обърнете внимание. Вашето семейство е на първо място, вашият образ е майката на кралицата. До вас са най-успешните и достойни мъже, вие знаете как да привлечете най-добрите от тях.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft