Изберете символ на успеха и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете символ на успеха и разберете какво ви очаква в близко бъдеще
17669
Изберете символ на успеха и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

Изберете си един от тибетските символи и вижте каво ви очаква в близко бъдеще.

1.Знаме на победата 

Знамето на победата или Dhvaja символизира победата над демоните на ума, над тъмното начало. Вие сте на пътя към успеха и благополучието.
Благодарение на вашите коректни, разумни и справедливи действия, ви очаква положителен резултат от много събития, които ви тревожат и безпокоят.

 

2.Лотос

Лотосът е символ на духовното израстване на човека.

Също както лотосът расте в във водата, а след това се издига над нея, човек израства от блатото на неуспехите и тревогите. По-силна и по-чиста душа сте. Ако сте избрали лотоса, изчакайте в близко бъдеще заслужен успех и положително развитие на вашите дела. Червеният лотос е и тибетски символ на любовта, състраданието и чистотата. Вие правите всичко по правилния начин, продължете и всичко ще се подреди във ваша полза.

 

3.Златна рибка

Рибата олицетворява радост и плодородие заедно с изобилие. Ако искате да постигнете успех, не унивайте и не се поддавайте на отчаяние, не се оплаквайте от неуспехи, не споделяйте съмнения. Старайте се мислите ви да бъдат позитивни. Не можете да се удавите в океана от страдания, вие сте в състояние свободно да плувате като риба и да постигнете успех. Повярвайте в себе си.

 

4.Свещена ваза

Свещената ваза символизира неизчерпаемо богатство. Трябва да напълните своята ваза с добри и достойни дела. За да постигнете просперитет, здраве, дълъг живот, е необходимо да станете по-висша и чиста душа. Правете добри дела, бъдете търпеливи, лоялни към хората, по-внимателни към слабите – и ще бъдете възнаградени според заслугите си. Това е добър момент за вашия духовен растеж. Не го пропускайте.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft