Известна ясновидка даде мрачна прогноза за Света

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Известна ясновидка даде мрачна прогноза за Света
3679
Известна ясновидка даде мрачна прогноза за Света

Известната ясновидка от САЩ Сара Хофман, която някога предсказа трагедията от 11 септември 2001 г. и епидемията Ебола, направи ново страховито пророчество. 

Жената е уверена, че съвсем скоро може да започне Трета световна война, в която хората ще използват ядрено оръжие.

  
Сара Хофман получава дарбата да вижда в бъдещето, когато е на прага на смъртта. През 1979 г. тя е покосена от инсулт, но с много усилия успява да се възстанови от него. Докато е била на границата между живота и смъртта, тя непрекъснато е сънувала ярки сънища с моменти от близкото бъдеще. Третата световна война ще започне заради стихийните бедствия, които ще връхлетят Земята.

 

Военните действия ще започнат напълно случайно, след изстрелването на ракета от Либия към Израел. Висш генерал от ВВС на САЩ разкри как ще започне Третата световна война Хофман споделя, че във видението си е видяла как ракетите приближават и изтриват няколко града от лицето на Земята. Над цялата територия на САЩ започват да се появяват облаци като атомни гъби. Част от експлозиите са предизвикани от ракети, долетели от Русия, други – заради бомбите, които са се намирали в страната. Прогнозите на ясновидката изобщо не са оптимистични.

 

Тя  казва, че Третата световна война напълно ще унищожи цялата цивилизация. Хофман е видяла още как огромно огнено кълбо се движи до нашата планета. Ярката светлина обгърнала напълно Земята. Първоначално тя не разбирала какво означава всичко това, само си спомнила текст от Светото Писание, в който се описва как планетата ни изгаря. Ясновидката добавя, че преди това да се случи, Иисус Христос ще дойде и ще раздели хората на добри и лоши.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft