И Есил Дюран вече не прилича на себе си - на последните ѝ фотоси промяната е драстична (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
И Есил Дюран вече не прилича на себе си - на последните ѝ фотоси промяната е драстична (Снимки):
10043
Източник: blitz.bg
И Есил Дюран вече не прилича на себе си - на последните ѝ фотоси промяната е драстична (Снимки):

Колкото и да обсъждаме поредните корекции на родните звезди, все ще се намери нещо, което да ни изненада. Най-новият сюрприз поднесе гранд-дамата на българския попфолк - Есил Дюран .

Докато сочехме с пръст Преслава, след като си оперира носа, никой не забеляза каква драстична промяна е настъпила при 50-годишната й колежка Есил. 

Може би визията ѝ изненадва толкова много поради факта, че Есил отдавна не е сред актуалните имена в бранша и не ходи много-мног по участия, а в социалните мрежи я следват сравнително малко хора. Певицата обаче не си губи времето и се грижи за своята външност. Уви, едвам я познахме след последните пластични интервенции

Есил Дюран

Известно е, че Есил от години поддържа тонус с усърдни тренировки в домашната си фитнес-зала и наистина, фигурата ѝ е фантастична за годините ѝ - стегната и слаба, макар да е на прага на своите 50-те. Явно обаче е почитател на пластичната хирургия , тъй като през годините толкова се промени, че няма нищо общо с времето, когато прохождаше на голямата сцена. 

Есил Дюран корекции

Специалисти твърдят, че Есил е пристрастена към ботокса и често прибягвала до него. Благодарение на него лицето й изглеждало толкова свежо, но пък честата му употреба накрая дава обратния ефект и кожата започва да се свлича. 

Други слухове пък отбелязват, че промяната на Есил не се дължи толкова на пластики, колкото и на прекаляване с фотошопа. Има съмнения, че чалгарката пипа снимките си и прекалява в обработката, което я обезличава. Дали е така, засега не става ясно - очакваме следващите снимки или участие на живо на звездата, за да преценим сами.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft