Кажи ми какво миеш първо под душа и ще ти кажа какво криеш в себе си:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Кажи ми какво миеш първо под душа и ще ти кажа какво криеш в себе си:
60193
Кажи ми какво миеш първо под душа и ще ти кажа какво криеш в себе си:

Всяка сутрин повечето хора започват с освежаващ душ. 

Но всички се къпем по различни начини . Най-вероятно не сте забелязали това, но има определен модел в това, с коя част на тялото започваме процеса на измиване . Това решение се взема от нашето тяло на подсъзнателно ниво и може да каже много за нашата личност.

Събрахме своите наблюдения по този въпрос и ги съпоставихме с функциите на нашия ум. Ето какво се получи от сравнението. И така - кажи ми коя част на тялото миеш първо под душа, и ще ти кажа какъв си :

1.

Ако първо миете лицето си

Ако първо измивате лицето си, тогава основното за вас е да „обслужите” петте си сетива: миризма, зрение, вкус, докосване, слух. Това означава, че се  притеснявате как другите ви възприемат и следователно внимателно се грижите за лицето, защото именно него гледат хората на първо място.

Винаги се тревожите какво мислят хората за вас, понякога се чувствате депресирани, стресирани и вероятно притеснени. За такива хора е много трудно да се справят с неодобрението.

мъж мие краката си

2. Ако първо миете краката или ръцете си

Ако сте сред онези, които основно обръщат внимание на краката си, тогава можете да се считате за скромен и практичен човек. Но това не е всичко. Крайниците символизират издръжливост и сила на волята. Така сапунисването на ръцете и краката демонстрира липса на страх да направите своя избор. Вие сте от онези хора, които или обичат, или мразят - няма вариант по средата.

Ако за вас е по-удобно първо да миете подмишниците си, тогава вероятно сте известен сред приятелите си като отговорен и надежден човек. Плюс това не се страхувате от тежката работа.

3. Ако първо миете интимните си части

Най-вероятно сте много скромни, ако първо миете интимните си части. Можете да се наречете интроверт или човек с ниско самочувствие, не сте свикнали да привличате много внимание към вашата личност. Въпреки това, за тези, които ви познават много добре, вие сте най-искреният човек на Земята. Стараете се да тежите на мястото си на всяка цена и често се отказвате, но близките ви приятели винаги се чувстват добре с вас.

4. Ако първо миете гърдите си

Забелязали сте, че първото нещо, което правите, е да измиете гърдите си, когато се къпете? Тогава явно се чувствате доста комфортно така, както майка ви е родила. Вие сте много  практичен и целенасочен  човек. Знаете какво искате и не е лесно да ви смути човек. Харесвате независимостта и хората ви ценят заради това.

жена под душа

5. Ако първо миете косата си

Ако сте от онези, които под душа си мият първо главата, тогава вероятно оценявате дисциплината и реда във всичко. Най-горната част на тялото, като правило, символизира сила. Измиването на главата в първите минути на душа показва, че имате собствена гледна точка за всичко и вярвате повече в дела, отколкото в думи. Вие сте известни и със своята точност. Когато избирате приятели, обръщате внимание предимно на интелекта на човек, а не на неговото материално благосъстояние.

6. Ако първо миете шията и раменете си

Най -трудолюбивите хора започват процеса на измиване от шията и раменете. Раменете символизират тежък товар, непрекъснат стремеж към върхови постижения, от който с удоволствие се отървавате. Вие сте позитивен човек. Когато имате нужда от нещо, отивате и го получавате, и очаквате същото от останалите. Вие обичате да се конкурирате и искате да бъдете винаги една крачка пред всички.

жена мие раменете си

7. Ако първо миете гърба си

Гърбът е свързан със съзнанието ни. Гръбначният стълб и нервната система играят важна роля във функционирането на мозъка. Ако първо миете гърба си, това означава, че сте потайни. Винаги сте много внимателни, не е  лесно да се доверите на хората.

Свикнали сте да стигате до самата сърцевина на проблема и да вземате само информирани решения. Самотата изобщо не ви плаши, напротив, възприемате якато възможност да се насладите на собствената си компания.

Моля, обърнете внимание, че този тест е за развлекателни цели и не може да се счита за професионално мнение.

А вие коя част от тялото първо измивате? Вашите наблюдения съвпадат ли с описаните? Споделете опита си в коментарите.

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft