Какви подаръци не могат да се дават на учителите на 15 септември

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Какви подаръци не могат да се дават на учителите на 15 септември
1590
Какви подаръци не могат да се дават на учителите на 15 септември

 Разберете какви подаръци не могат да се дават на учителите на 15 септември и кои, напротив, можете.

Какви подаръци не могат да се дават на учителите на 15 септември

Алкохол

Неуместно е на 15 септември да се дават алкохолни напитки на учителите. Дори ако е вино или коняк от най-високо качество, такъв подарък се счита за „лош вкус“. Не по-малко странно ще бъде и представянето му от деца. И по-късно някои от тях ще споделят тази информация със своите приятели и съученици, което може да породи неприятни слухове за учителите.

Ядливи букети

Букети от плодове, сладки или месни продукти, разбира се, са вкусен и оригинален подарък. По време на тържеството обаче може да загуби външния си вид, вкуса си или дори да се влоши. Ето защо не трябва да рискувате здравето на учителя и да харчите пари за подарък, който няма да донесе никаква полза или приятни емоции.

Ваучери за магазин

Ваучерът е чудесна идея за подарък за рожден ден или Нова година на вашите близки, но не и на учители в Деня на знанието. И всичко това, защото има определена стойност и може да се разглежда като подкуп.

Парфюм

Всички хора имат свои собствени предпочитания при избора на парфюми. Някои хора обичат сладки аромати на ванилия, докато други обичат тръпчиви и дървесни аромати. Затова не правете подаръци, които може да не ви харесат. Ще пропилеете парите си, а учителят от своя страна ще даде този подарък на своя приятел или приятелка или ще го пусне за продажба чрез интернет таблото за обяви.

Билети за концерт или кино

Това е същото като при спиртните напитки: трябва да познавате добре човека и неговите предпочитания в музиката или киното, за да направите такъв подарък. Освен това класният ръководител може да има планирана седмица и той няма да може да присъства на това събитие в определения ден или час. Така че не поемайте рискове и не пилейте парите си.

Плюшени играчки

Друга лоша идея за подарък за учител в Деня на знанието. Меката играчка, разбира се, ще изглежда много сладка в стаята, но в същото време ще събира прах и ще лежи там, докато дойде време да я изхвърлите. Всъщност какво трябва да прави възрастен с плюшен заек или мече? Добре е, ако учителят има малко дете и може да му подаде играчката. Но в този случай може да не бъде оценено.

Сувенири

Всички сувенири, донесени от пътуване (чаши, магнити, фигурки и др.), Разбира се, са приятни малки неща. И е добре да ги подарите на вашите близки или приятели, но не и на учителя в деня на 15 септември. Да, можете да представите такова нещо и да кажете на мениджъра, че сте го запомнили по време на празниците и сте решили да го угодите. Това обаче определено не е това, което ще зарадва учителя.

Идеи за оригинални подаръци за учители за първия учебен ден

  • Подаръчен комплект кафе или чай с чаша
  • Качествени канцеларски материали
  • Цветя - достатъчен е един букет от цялата група/клас, а още по-добре саксийни, например орхидеи
  • настолен органайзер
  • Настолна лампа
  • персонализирана флашка
  • Пауър банк с надпис "На най-добрия учител"
  • Аксесоари за лаптоп, компютър
  • Дневник или тетрадка с химикал.
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft