Как да изберем перфектните обувки за всяка рокля

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Обувки
Как да изберем перфектните обувки за всяка рокля
6767
Как да изберем перфектните обувки за всяка рокля

 перфектните обувки за всяка рокля

 

Изключително важно е да знаете как да изберете перфектните обувки за всяка една ваша рокля . Погрешният избор на обувки можете да съсипе всяка една ваша визия, независимо колко зашеметяваща е вашата рокля.

Избегнете всички възможни грешки, като обмислите внимателно избора си на обувки. В тази статия ще ви дадем няколко съвета за това, как да изберете перфектните обувки за вашите рокли.

 

Пробвайте съчетанието

Един от най-добрите съвети за избора на перфектни обувки е да пробвате как ще стоят с избраната рокля. Това ще ви даде много добра представа за начина, по който ще се чувствате и изглеждате, когато ги съчетаете. Можете да пробвате обувките и с рокля с подобен модел и дължина.

 

Поводът

Преди да изберете обувките си, вие трябва да вземете на предвид повода, по който ще ги носите. Носете високи токчета само на официални събития. Придържайте се към затворените обувки за по-формалните корпоративни събития и носете сандали и платформи за по-неформални събития и партита. Оставете равните сандали и маратонки за вашето ежедневие.

 

Високи или ниски

Когато трябва да избирате обувки за своята рокля , вие трябва да вземете на предвид дължината на роклята си. Бъдете доста предпазливи, когато съчетавате обувки с платформи или високи токчета с късите си рокли. Най-подходящите обувки за късите рокли са равните и тези с ниски токчета. Роклите със средна дължина стоят добре както с равни, така и с високи обувки. Тайната е да постигнете максимален баланс, затова пробвайте, докато намерите перфектната комбинация.

 

Правилният цвят

Ключът към създаването на перфектен тоалет е в съчетанието на правилните цветове. Когато избирате обувки за вашата рокля, помислете за най-подходящите цветови съчетания.Изберете цветове, които се съчетават и тогава изберете своите обувки.

 

 перфектните обувки за всяка рокля

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft