27 Септември 2013
                
                375448
            
                                                                        Как да консервираме патладжани в доматен сок
                                                                                                Как да консервираме патладжани в олио
                                                                                                
                            Как да мариноваме патладжани
                                                                                                Имамбаялдъ за зимата в буркани
                                                                                                Как да си приготвим лютеница с патладжани
                                                                                                Парен патладжан с чушки
                                                                                                Стерилизирани патладжани за зимата
                                                            
                Как да мариноваме патладжани
	 Продукти:
	6 кг патладжан
	700 мл олио
	700 мл оцет 6%
	500 г захар
	200 г сол
	3-4 глави чесън
	черен пипер на зърна
	копър
	магданоз
	
	Приготвяне:
	Патладжанът се нарязва на дебели шайби около 1 см и се бланшира в кипналата марина - приготвена от оцета, олиото, захарта и солта за 4-5 минути. Изваждат се и се нареждат в буркани, като между тях се поставят скилидки чесън, зърна черен пипер и нарязани на ситно магданоз и копър. Заливат се с изстиналата марина, затварят се с капачки и се стерилизират 10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







