27 Септември 2013
                
                375427
            
                                                                        Как да консервираме патладжани в доматен сок
                                                                                                Как да консервираме патладжани в олио
                                                                                                Как да мариноваме патладжани
                                                                                                Имамбаялдъ за зимата в буркани
                                                                                                Как да си приготвим лютеница с патладжани
                                                                                                Парен патладжан с чушки
                                                                                                
                            Стерилизирани патладжани за зимата
                                                            
                Стерилизирани патладжани за зимата
Птладжаните се режат на филии с дебелина 1 см, посоляват се и се оставят, за да излезе горчивината. Подсушават се с хартия и се пържат в сгорещена мазнина. Изпържените патладжани се вадят с решетъчна лъжица и се потапят в оцет.
Оставете после да се отцедят и напълнете бурканите, като помежду им слагате стръкове магданоз, зърна черен пипер, нарязани скилидки чесън.
Напълнете бурканите почти догоре, като оставите един пръст. Запълнете с олио от запържените патладжани. Бурканите се затварят и се стерилизират 90 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







