Как да направим очите си визуално по-големи

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грим
Как да направим очите си визуално по-големи
27321
Как да направим очите си визуално по-големи

грим

 

Искате ли да разберете как да направите очите си визуално по-големи с помощта на грим ? Вече има как да го направите. Независимо дали вашите очи са по-малки или просто искате да ги подчертаете, има голямо разнообразие от различни трикове с грима , с които можете да направите очите си просто зашеметяващи.

Не се притеснявайте, защото не е никак сложно, особенно след като натрупате малко опит. Вижте какви са триковете за по-големи очи и направете очите си акцента на цялата си визия.

 

Използвайте бели сенки за очи

Не е необходимо да нанесете бели сенки на целите си клепачи, за да направите очите си визуално по-големи. Вместо това използвайте бял молив и сенки, за да очертаете една бяла линия във вътрешния край на окото си. Това ще предаде бяла сянка на цялото ви око и безсъмнено ще създаде илюзията за по-големи очи.

 

Погрижете се за миглите си

Има много трикове в грим, свързани с нашите мигли. Спиралата разбира се е задължителна, но преди това трябва да извиете миглите си. Това ще им предаде форма и ще отвори повече вашите очи, тъй като миглите ви малко или много прикриват очите ви. Можете да използвате и изкуствени мигли, но изберете миглите на снопчета и поставете няколко снопчета между естествените си. Не слагайте спирала на долните си мигли, защото това ще затвори очите ви и ще ги направи да изглеждат доста по-малки. Ако все пак не можете да пропуснете долните си мигли, просто им добавете малко цвят със спиралата.

 

Оформете веждите си

По-плътните вежди са много актуални през този сезон. Ако сте почитатели на тънките вежди, то задължително ги приведете в перфектна форма, защото неоформените вежди ще направят очите ви по-малки. Придържайте се към естествената форма на лицето си, когато избирате формата на вашите вежди.

 

Следвайте естествените си черти

Когато се опитвате да направите очите си по-големи, вие задължително трябва да обърнете внимание на формата и извивката на очите си. Когато нанасяте сенките си за очи или молива си, вие трябва да следвате естествената извивка и форма на вашето око. Това ще направи очите ви по-естествени и определено доста по-големи.

 

Миксирайте различни цветове

За да направите очите си по-големи, вие трябва да използвате поне два цвята сенки за очи . Опитайте се по-светлият цвят от сенките да бъде акцентиращ. Съчетайте сенките с дрехите, очите и цвета на косата си, но задължително изберете такива, които са част от по-светлата палитра. Това определено ще подчертае вашият поглед .

 

грм

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft