4 Юни 2012
                
                62479
            
                                                                        Как се подготвят прасковите
                                                                                                Как се спира топлинната обработка на плодовете
                                                                                                
                            Как се обработват прасковите, за да се запазят
                                                                                                Как се замразяват праскови
                                                                                                Как се слагат компоти от праскови
                                                            
                Как се обработват прасковите, за да се запазят
Всяка праскова се разрязва на две и се отстраняват костилките. След това може да се нарежат на още по-малки парчета.
Всички парчета се поставят в голяма купа. Поръсват се с лимонена киселине. За всеки килограм праскови използвайте 1/4 чаена лъжичка лимонена киселина, разтворена в 3 супени лъжици вода.
	На всеки 950 гр праскови добавете 2/3 чаша захар. Разбърквайте докато цялото количество захар се разтвори.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







