4 Юни 2012
                
                62473
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        
                            Как се подготвят прасковите
                                                                                                Как се спира топлинната обработка на плодовете
                                                                                                Как се обработват прасковите, за да се запазят
                                                                                                Как се замразяват праскови
                                                                                                Как се слагат компоти от праскови
                                                            
                Как се подготвят прасковите
Сварете вода в голям съд. Докато водата се свари, измийте прасковите с топла вода.
Потопете приготвените праскови във врящата вода за 30 до 45 секунди. Това ще улесни отстраняването на обелките им.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







