4 Юни 2012
                
                62473
            
                                                                        Как се подготвят прасковите
                                                                                                Как се спира топлинната обработка на плодовете
                                                                                                Как се обработват прасковите, за да се запазят
                                                                                                Как се замразяват праскови
                                                                                                
                            Как се слагат компоти от праскови
                                                            
                Как се слагат компоти от праскови
	Бурканите се варят 35 до 45 минути. Изваждат се от врящата вода с помощта на щипка за буркани. Ако капакът е хлътнал и не щрака при натиск в централната част, значи бурканите са добре затворени. Ако обаче при натиск се вдлъбва, а при отпускане на натиска се връща обратно, то трябва да подмените капака и да повторите стерилизацията.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







