4 Юни 2012
                
                62473
            
                                                                        Как се подготвят прасковите
                                                                                                Как се спира топлинната обработка на плодовете
                                                                                                Как се обработват прасковите, за да се запазят
                                                                                                
                            Как се замразяват праскови
                                                                                                Как се слагат компоти от праскови
                                                            
                Как се замразяват праскови
Прасковите се опаковат в здрави пластмасови контейнери, като се оставя по сантиметър празно пространство отгоре и така се замразяват. Ако ще се консервират в буркани, парченцата праскови се подреждат в буркани.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







