Как се прави славянски гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Как се прави славянски гювеч
Как се прави славянски гювеч
admin
Добавена от: admin
12119
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Нарежете месото на порции и го запържете в мазнината до готовност, след което го извадете и оставете настрана. В мазнината, в която е пържено месото, запържете до златисто нарязания на едро лук, а след това задушете вътре 1-2 червени домата, нарязани на ситно. Прибавете червения пипер и залейте ястието с топла вода или бульон. Върнете в съда и месото, посолете на вкус и варете всичко на тих огън, докато продуктите поомекнат. След това добавете последователно ситно нарязаните чушки, останалите домати (също нарязани на ситно), изчистения и измит ориз. Прехвърлете съдържанието от котлона в гювеч, залейте го с топла вода и допечете до готовност. След като го извадите от фурната, поръсете със ситно нарязан магданоз. Поднесете гювеча топъл.

Автор: lakomnik.bg

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft