4 Юни 2012
                
                62479
            
                                                                        Как се подготвят прасковите
                                                                                                
                            Как се спира топлинната обработка на плодовете
                                                                                                Как се обработват прасковите, за да се запазят
                                                                                                Как се замразяват праскови
                                                                                                Как се слагат компоти от праскови
                                                            
                Как се спира топлинната обработка на плодовете
След потапянето в гореща вода е ред на потапяне в съд с ледено студена вода. По този начин се спира топлинната обработка на плодовете.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







