Как тялото ви казва, че имате спешна нужда от мъж - 7 симптома, на които трябва да обърнете внимание

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Как тялото ви казва, че имате спешна нужда от мъж - 7 симптома, на които трябва да обърнете внимание
3475
Как тялото ви казва, че имате спешна нужда от мъж - 7 симптома, на които трябва да обърнете внимание

Жените подценяват значението на секса, докато мъжете го надценяват. И само лекарите напомнят: това е естествен физиологичен процес. И ако полово зрял човек не се занимава с това систематично, тялото определено ще му го припомни.

Лекарят Тимур Чхетиани разказа какви сигнали дава тялото , намеквайки за необходимостта от правене на любов .

В краткото си видео блогърката споменава често срещани признаци на абстиненция, включително акне, лошо настроение и прострация.

Това обаче далеч не са единствените признаци. Решихме да продължим списъка и ето какво измислихме.

Намален праг на болка

Това се наблюдава най-ясно при жените. Ако по-рано болката по време на менструация е била едва забележима, тогава, когато тялото се нуждае от секс, менструацията става по-болезнена. Това важи и за мъжете, всяко нараняване или драскотина става по-забележимо от преди. Всичко това се дължи на липсата на специални хормони - ендорфини, които се произвеждат по време на секс и действат подобно на морфина.

Често ли сте болни?

Сексът подобрява имунитета, което означава, че рискът от заразяване с вируси е увеличен. Научно доказано е, че хората, които имат редовен сексуален живот, имат 30% повече антитела в тялото си от тези, които избягват секса.

Безсъние

Защо според вас мъжете заспиват веднага след полов акт? Всичко е свързано с окситоцин - това е хормон, който се произвежда по време на оргазъм, има силно успокояващо действие. Следващия път, когато не можете да спите през нощта или сте ядосани от дреболии на работа, помислете си, че може би просто нямате достатъчно секс и тялото ви показва това.

Трик за мъже

Ако една жена е бодра и весела след секс, това е ясен знак, че не сте се постарали достатъчно и тя е имитирала удоволствие.

Сутиенът е станал голям

Този факт изглежда невероятен, но е истина. Оказва се, че по време на секс гърдите се увеличават по размер, всичко това се дължи на увеличения кръвен поток. Ако имате редовен полов живот, ефектът става кумулативен. Но рязкото спиране на секса води до намаляване на гърдите, което означава, че сутиенът става твърде голям.

Дженифър Грей и Патрик Суейзи

Дженифър Грей, Патрик Суейзи

снимка

Кадър от филма "Мръсни танци"

Лошо възприемане на информация

Разсеяността и лошата памет също са тайни сигнали от тялото, които показват, че просто имате нужда от секс.

Американски учени, които са изследвали сексуалните възможности на двуногите, стигнаха до извода, че по време на оргазъм кръвообращението в цялото тяло се извършва с максимално допустимата скорост, в резултат на което мозъкът се обогатява с голям обем кислород и започва да работи по-добре.

Изпитвате ли бързо стареене на кожата?

По време на полов акт количеството колаген в тялото на жената се увеличава, което означава, че еластичността на кожата се подобрява и броят на бръчките по лицето намалява. За да изглеждате винаги така, както сте били на 18, е достатъчно да правите секс 3-4 пъти седмично.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft