Карфиол на фурна с бял сос
    
    
    
                
            
                 1 Февруари 2014
            
            
            25425
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сложете карфиола във вряща подсолена вода и го варете 10-15 минути, докато омекне. Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете дълбока тава за печене с олио или масло и разпределете карфиола равномерно в нея (накъсан предварително на розички). Разбийте яйцата със сметаната, добавете сол и пипер на вкус. Залейте карфиола със сметановата смес и поръсете с галета и нарязания магданоз. Печете ястието в загрятата фурна около 20 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








