Кашкавалки с бяло вино
    
    
    
                
            
                 1 Август 2014
            
            
            4317
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Кашкавалът се настъргва на едрата страна на рендето. След това се добавят маргаринът, виното/водата и подправките, и накрая - брашното. Замесва се тесто.
От тестото се разточва кора с дебелина 1,5 - 2 сантиметра.
От кората с чаша или с формички се изрязват форми по желание, след това се подреждат в предварително намазнена тава и се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса около 10 - 15 минути.
Тези кашкавалки се приготвят бързо и лесно, а се страхотно вкусно мезе за бира.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








