Зимни рецепти с кисело зеле

вход през zajenata.bg
101174

Кисело зеле-тепси кебап

Порции: 5-6
Необходими продукти:

1 кг свинско месо гърди ,осмянка
50гр. сланинка
2-3 с.л брашно
2 с.л червен пипер
1- кисела зелка
копър на зърна
сол
мазнина
3-4 бр. праз
черен пипер
Начин на приготвяне:

Зелката се нарязва на ситно и сварява за 30 мин., да поомекне зелето. В дълбок тиган се запържва месото нарязано на средно големи парчета, добавя се, нарязания на ситно праз, брашното, червения пипер, копъра, черен пипер по желание и сол. Запържват се до златисто, след което се смесват със зелето в дълбока тавичка, и се пече 40мин., като се разбърква от време на време. На 180'С

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft