Зимни рецепти с кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнено пиле с кисело зеле и микс от меса
420978

Пълнено пиле с кисело зеле и микс от меса

1 бр. пиле
2 бр. големи кисели зелки
500 г кайма
1 кг свински гърди
1 кг суров суджук или наденица
1 кг сланина или бекон
50 г ориз
100 г пилешки дробчета
50 г пилешки сърца
1 глава лук
100 мл бяло вино
червен пипер, дафинов лист, черен пипер на зърна

Начин на приготвяне
Сваряваме дреболийките от пилето и ги нарязваме. Приготвяме плънка от задушения лук, каймата, ориза и дреболийките (в нея добавяме малко сол). Пълним пилето с плънката и го зашиваме. С останалата плънка завиваме сармички в зелев лист. Нарязваме останалото зеле, разстиламе го в тавата, поставяме пилето, покрито с няколко резена сланина и го повиваме с листа от зелето. Отстрани нареждаме свинското месо, суджука и сланината. Поръсваме с подправките, виното, 1 чаша вода или разсолница, в зависимост от солеността й. Ястието се захлупва и се пече на 120 С цяла нощ, а на сутринта е готово. Но успешно се изпича и за два и половина часа на 220 С.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft