Зимни рецепти с кисело зеле

вход през zajenata.bg
421024

Пиле със зеле

Необходими продукти:

месо от пиле
150 г. свинска мас
2 големи кисели зелки
1 с.л. лют червен пипер
чубрица
Начин на приготвяне:

В дълбока тенджера се поставя ред нарязано зеле, върху него парчета от полусвареното месо, отново зеле, месо и т.н., като най-горният ред е зеле. Ястието се поръсва с пипера и чубрицата и се залива с разтопената мас и малко бульон от пилето. Похлупва се и се готви на тих огън.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft