Зимни рецепти с кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско месо с кисело зеле
421027

Свинско месо с кисело зеле

Порции: 8
Необходими продукти:

1 кг. свинска плешка
1 голяма кисела зелка
олио
черен пипер
дафинов лист
червен пипер
Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на кубчета, нарязваме зелето на ивички слагаме в тенджера, добавяме 1 ч.ч. сок от зелето и 1 ч.ч. вода, олио, червен пипер, черен пипер, 1-2 дафинови листа, слагаме капака и варим на тих огън 1 - 2 ч., докато омекне зелето, ако водата не се е изпарила махнете капака още малко да поври. Може да го изсипете в тавичка и да го запечете.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft