Когато взеха куче на парализираното бебенце, никой не подозираше какво ще се случи:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Когато взеха куче на парализираното бебенце, никой не подозираше какво ще се случи:
10719
Когато взеха куче на парализираното бебенце, никой не подозираше какво ще се случи:

Това е една невероятна история - такава, каквато само истинският живот може да съчини!

Това семейство е щастливо да има три деца - 2 момичета и момче. Момченцето с родено в седмия месец, при това - мъртво. Лекарите веднага го реанимират, но в резултат на това у него остават много здравословни проблеми, а половината от тялото му остава парализирана .

Родителите обикалят стотици лекарски кабинети с бебето през първите 3 месеца от живота му. Но без да видят някакъв резултат.

Тогава един невропатолог им казва да си вземат куче.

При това не какво да е, а чау-чау или лабрадор. Тогава бащата се опитва да възрази, казвайки, че вече има три мъника, от които единият болен, и едно куче ще им дойде в повече. Но лекарят настоява, че това не е просто съвет, а лекарска заповед.

чау-чау

И така семейството купува чау чау - момиченце на 3 месеца. По-големите момичета се радват от сърце на кучето, но палето не им обръща никакво внимание, а все пълзи към парализираното момченце и го гризе!

Родителите са шокирани, но странното тук е, че кучето гризе бебето само от парализирана страна, така че те решават да не се намесват. Масажистката, която се занимава с парализираното детенце, в един момент започва да упреква родителите, че не е позволено на едно дете да се правят по 2 масажа наведнъж. А когато разбира КОЙ прави масажа, тя отказва да ги посещава повече.

чау-чау с детенце

Казва им, че не може да се сравни с кучето... понеже при кучето се получава истински точков масаж, сравним с най-добрата акупресура!

И ето, че се случва чудото - месец по-късно бебето протяга ДВЕТЕ си ръце към кучето. По-късно кучето започва да търкаля бебето и да си играе с него като с кученце.

Сега момчето е на повече от година и се движи и ходи перфектно. А лекарите са в шок!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft