Кой е най-големият ти враг според хороскопа? Ето с коя зодия сте абсолютно несъвместими:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Кой е най-големият ти враг според хороскопа? Ето с коя зодия сте абсолютно несъвместими:
2767
Източник: actualno.com
Кой е най-големият ти враг според хороскопа? Ето с коя зодия сте абсолютно несъвместими:

Неведнъж сме писали за това, с кои зодии сте най-съвместими според собствения си зодиакален знак. Днес обаче ще обърнем внимание на обратния проблем - кои са най-големите ви врагове според хороскопа.

Всъщност съвместимостта на знаците на зодиака помежду си пряко зависи от това към кой от четирите елемента принадлежат  - огън, земя, вода или въздух.

Смята се, че най-добрите взаимоотношения се развиват между хора, родени под едни и същи знаци или звезди, свързани с една и съща стихия. Но с кого отношенията ще бъдат най-напрегнати и негативни? Ето с коя зодия сте абсолютно несъвместими според собствения си зодиакален знак:

хороскоп на враговете

1. Овен и Близнаци

Овенът е огнен знак. Неговата противоположност е Близнаци – знакът на въздуха. Инициативните и волеви Овни се дразнят от нерешителността и вечното колебание на Близнаците, така че комуникацията между тях се състои от непрекъснати и безкомпромисни спорове.

2. Близнаци и Риби

Близнаците са несъвместими с Риби – знакът на водата. И двамата се характеризират с двойственост и това внася объркване в отношенията им. Освен това, управителят на Близнаци, Меркурий, мрази елемента вода, към който принадлежат Рибите.

3. Телец и Рак

Телецът, земният знак, се разбира най-зле от всички със знака на водата – Рак, който внася хаос в балансираното и удобно пространство, което Телецът усърдно изгражда около себе си.

4. Рак и Лъв

Ракът винаги враждува с друг знак на огъня – Лъв. Тези двамата непрекъснато се борят с различна степен на успех за първото място на подиума.

5. Лъв и Дева

Лъвът от своя страна е антагонистът на земния знак - Дева. Със своята досадност и критичност Девите лесно могат да докарат Лъва до истерия.

6. Дева и Овен

Девата мрази арогантността на Овена. Затова им е противопоказно дори да са в една стая.

7. Везни и Стрелец

Везните, знак на въздуха, са практични и не понасят огнения знак – Стрелец, които са лекомислени и небрежни към живота.

8. Скорпион и Везни

Скорпионът е знак на водата, той атакува без колебание, а Везните дълго претеглят последствията от стъпките си и това създава проблеми в отношенията им, особено любовните.

9. Стрелец и Козирог

Стрелецът витае в облаците и не може да се разбере със земния знак – Козирог, който не дава място за въображение и всички крайници са здраво стъпили на земята.

10. Козирог и Телец

Козирогът не понася Телец. И двата знака са еднакво силни, но единият се опитва по всякакъв начин да избегне промяната, другият, напротив, я приветства.

11. Водолей и Водолей

Водолей - въздушен знак - е най-големият враг на ... Водолей! Представителите на този знак са много упорити и затова никога не могат да се споразумеят помежду си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft