Крехко свинско с гъби и млечен сос
    
    
     
                
            
                28 Май 2013
            
            
            87093
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	800 гр. свинско месо без кости
	1 ч.ч. прясно мляко
	100 гр. гъби
	25 гр. краве масло
	черен пипер
	сол
Месото посоляваме и поръсваме с черен пипер. Загряваме масло и в него запържваме место от всички страни. След това го заливаме с млякото и задушаваме под капак до омекване. Добавяме нарязаните гъби. Задушаваме всичко, докато сосът се сгъсти, а месото и гъбите са готови. Изваждаме месото, нарязваме го на филии и го заливаме със соса.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








