Кръвната ви група разкрива ВСИЧКО за вас! Тя ви определя напълно и по-точно от хороскопи и астрология!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Кръвната ви група разкрива ВСИЧКО за вас! Тя ви определя напълно и по-точно от хороскопи и астрология!
3949
Кръвната ви група разкрива ВСИЧКО за вас! Тя ви определя напълно и по-точно от хороскопи и астрология!

Определянето на характера на човек по кръвна група стана широко разпространено. На кръвната група се придава голямо значение, смята се, че тя определя характера на човека, както и отношенията между хората.

Група "0" 

Собствениците на тази кръвна група са силни, целенасочени, издръжливи, енергични, общителни, имат добро здраве и силна воля. 

Те са устойчиви на неврози и като цяло се възстановяват бързо. Тези хора не са лишени от емоционалност, неуморни в стремежа си към успех и лидерство, но в същото време са много ревниви, суетливи и амбициозни. Всичко това обаче не им пречи да бъдат добри приятели.

Ниво на вярност: След като решат да се отнасят сериозно към партньора си, никога няма да изневерят.

Група "А" 

Това е скрит лидер и работохолик. Тези хора са прилежни, имат добросъвестно отношение към работата си и работят дори в силен стрес. Добри приятели и много способни хора. Те обичат хармонията, спокойствието и реда във всичко. Те са чувствителни, търпеливи и мили. Сред недостатъците им обаче си струва да се отбележи максимализъм, инат и невъзможност да се отпуснат.

Ниво на вярност: Най-лоялен от четирите групи. Убедена са, че изневеряването на партньор е абсолютно погрешно и те самите никога няма да изневерят. Ако все пак започнат да се срещат с друг човек, тогава можем да кажем с пълна увереност, че са решили да продължат напред.

Група "Б" 

Той е създател. Такава кръвна група притежават хора, които са деликатни, впечатлителни, спокойни, но предявяват много високи изисквания към себе си и другите. 

По правило това са индивидуалисти - явни, неприкрити, склонни да правят каквото си искат. Те са лесно приспособими, гъвкави и не страдат от липса на въображение. Мощни и креативни личности. Желанието да бъдат независими обаче понякога може да се превърне в тяхна слабост.

Ниво на вярност: Най-неверен от четирите групи. Те са много влюбчиви, могат да бъдат привлечени от няколко души едновременно. Те често стават обект на слухове, защото изневеряват на партньора си и дори не се притесняват да го скрият. Те не искат връзката да им създава психически проблеми, така че често я прекъсват толкова бързо, че е невъзможно да ви мигне окото.

Група "AB" 

Най-често хората с тази кръвна група се ръководят от емоции и чувства, които имат предимство пред здравия разум. Обикновено
те са спокойни и уравновесени, обичани са от приятели и познати. Те знаят как да забавляват, тактични и честни по отношение на другите, но понякога са твърде сурови. Те също трудно приемат решения. Те са мислители. Най-вече са в конфликт със себе си.

Ниво на вярност: Те са много уверени и убедени, че ако изневерят на партньора си, никога няма да бъдат хванати. Те са склонни да действат невинно, като правят безсрамни действия, като например изпращане на съобщения до един човек, докато е на среща с друг.

Между другото, обичайно е да се определя съвместимостта по двойки по кръвна група. За това има специална скала.

Скала за съвместимост на кръвната група

  • За жена от група "O":

Група A мъж - 90%

Група Б мъже - 80%

Група O мъж - 40%

Група "AB" мъж - 30%

  • За жена от група "А":

Група "А" мъже - 70%

Група Б мъже - 20%

Група O мъж - 95%

Мъж от група "AB" - 65%

  • За жена от група "В":

Група "А" мъж - 25%

Група Б мъже - 65%

Група O мъж - 89%

Мъж от група "AB" - 75%

  • За жена от група "AB":

Група "А" мъж - 50%

Група Б мъже - 85%

Група O мъж - 35%

Мъж от група "AB" - 90%

Когато обаче има истинска любов и уважение, никоя кръвна група не може да спори с тях!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft